Naturpleje

Min prioritet er at passe på, bevare og forbedre naturen gennem mit arbejde.

Fokus på naturen

Jeg står klar til at hjælpe med naturpleje eller professionel rådgivning herom. Hos Landbrugs- og skoventreprenør sætte jeg naturen i fokus, og jeg bestræber mig altid på at passe på den, bevare og forbedre den så godt som muligt.

Mine ydelser indenfor naturpleje og jagt

Jeg tilbyder blandt andet slåning og pasning af naturområder, rydning af naturarealer og meget andet indenfor feltet. I arbejdet med naturpleje er det vigtigt at opretholde og fremme den bestemte natur- eller landskabstype, og dette har jeg mange års erfaring med. Ligeledes kan dette være med til at gøre levevilkårene for vildtet mere attraktiv, og dette kan være med at at glæde den ihærdige jæger.

Alle opgaver udføres med fokus på kvalitet og levering af det bedste resultatet til kunden. Det er vigtigt for mig, at mine kunder er glade og tilfredse – ikke kun med resultatet, men med hele forløbet og samarbejdet.

Kontakt via telefon eller mail

Lad os tage en uforpligtende samtale om dit projekt. Jeg løser alle typer af naturprojekter, så har du brug for råd, vejledning eller udførsel af naturplejeprojekter er du velkommen til at kontakte mig på telefon 28 25 68 34 eller på mail kontakt@landbrug-skov.dk.

Vil du se billeder af vores arbejde?