Træfældning/skovarbejde

Som landbrugs- og skoventreprenør tilbyder jeg blandt andet professionel træfældning og andet skovarbejde.

Professionel træfældning og skovarbejde

Har du brug for hjælp til træfældning eller andet skovarbejde? Jeg tilbyder alt indenfor træfældning, rydningsarbejde, bunkelægning, tynding, totalentreprise, skovningsarbejde og meget mere. Jeg er professionel i mit arbejde og specialist i træfældning. Som en del af skovarbejdet hjælper jeg blandt andet med skovning med effektive skovningsmaskiner.

Træfældning og skovarbejde til den store og lille skov

Hos Landbrugs- og Skoventreprenør tilbyder jeg træfældning og skovarbejde både til den lille såvel som store skov for private og erhverv. Jeg står klar til at hjælpe, uanset om opgaven er lille eller stor. Ydermere tilbyder jeg både køb og salg af træ, flis og stakke. Jeg er altid lydhør overfor mine kunders behov og efterspørgsel.

Fokus på sikkerhed og tryghed

Jeg sørger altid for, at sikkerheden er i top i mit arbejde, og at det er et trygt arbejdsmiljø for alle involverede. Hos Landbrugs- og Skoventreprenør går jeg aldrig på kompromis med sikkerheden. Jeg sætter en ære i at levere det bedste resultat og er både kvalitetsbevidst, detaljeorienteret og nøjagtig i mit arbejde.

Kontakt mig

Skal jeg stå for din træfældning eller andet skovarbejde? Kontakt mig på telefon 28 25 68 34 eller på mail kontakt@landbrug-skov.dk.

Vil du se billeder af vores arbejde?