Om os

Hvem er vi?

Landbrugs- og Skoventreprenør er en fynsk entreprenørvirksomhed med mange års erfaring inden for skovbrug. Vi udfører alle former for entreprise-opgaver inden for træfældning, maskinskovning, udkørsel af træ, salg af flis, naturpleje, gravearbejde og totalentrepriser.

Vores historie

Stifter, Hans-Erik Fischer Hansen, er uddannet landmand og har siden en alder af 18 år arbejdet indenfor landbrug og skov.

Efter mange års indlejning i andre virksomheder blev virksomheden, som vi kender den i dag, stiftet d. 1. november 2012.

Virksomheden startede op med Hans-erik og en gravemaskine med klippehovede på. Efter ganske kort tid, var der behov for gravemaskine nummer to, og udviklingen har været stærkt stigende derefter.

Virksomheden består i dag af Hans-Erik og 5 ansatte. Vi har en bred vifte af medarbejdere, som alle besidder en fornuftig, faglig og dygtig tilgang til maskiner, kunder og opgaver.

Vi råder i dag over to Ecolog skovmaskiner med fældehovede, to 8 tons gravemaskiner med sav og klip, og en udkører med sav aggregat på.

Vi har også andet grej som kan løse forskellige opgaver. f.eks. grenknusning, rod- og stubfræsning, jordvogn mm.

Ydermere tilbyder jeg døgnservice og naturligvis har jeg de rette forsikringer, som sikrer dig i tilfælde af, at uheldet er ude.

Vores kerneværdier

Med mange års erfaring i branchen sikrer vi altid, at vores kunder får den bedste service. Vi går meget op i, at du oplever vores kerneværdier, som er kvalitet, sikkerhed og den rigtige pris til den rigtige opgave. Vi står inde for det, vi laver, og det kommer til syne i vores arbejde. Vi forlader først stedet, når du er tilfreds.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller står du og mangler en landbrugs- og skoventreprenør til et projekt, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 28 25 68 34 eller på mail kontakt@landbrug-skov.dk.